Creative Couple Shares How They Built Their “Jungle Gym House”

The exterior features raw textures, immediately giving a strong character to the property. “We’ve always been drawn to black and were able to strike a balance utilizing a shou sugi ban finish applied to reclaimed redwood along with concrete, plaster, and steel,” Todd describes. “We also added accents of cedar to the façade to provide some warmth to the otherwise cool palette.”

Aptly nicknamed the “Jungle Gym House,” the project features a lot of vegetation both inside and outside, with vines dripping down from the second floor. Taking advantage of the western views, the upper level is dedicated to the primary bedroom with its primary bath and walk-in closet; a study loft; a guest bedroom with its bath and closet; and the laundry room. The roof deck provides 360 degrees of an unobstructed panorama of the downtown L.A. skyline, Hollywood sign, and the San Gabriel Mountains.

the primary bedroom

Inspired by hospitality projects they either worked on or traveled to—including Bali; various spots in Yucatan, Mexico; Milan; and Coconut Grove in Miami—the couple wanted to bring the outside atmosphere in, something they achieved with the skylights and large windows. “It feels like living in a James Turrell sculpture sometimes,” Melanie says.

ออกแบบบ้าน

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *